Zserbó szelet II
8 fő részére
Nehézség:
közepes
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 50 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 2 evőkanál cukor
- 2 dkg élesztő
- 10 dkg tej
- 3 tojássárgája
a tészták közé
- lekvár
- porcukros őrölt dió
Öntet
- 2 pohár cukor
- 1 kis pohár tej
- 1 diónyi margarin
- csoki
Elkészítés
Az élesztőt feloldjuk a tejben. A többi hozzávalóval összekeverjük. 3 részre választjuk szét, kinyújtjuk, lekenjük baracklekvárral, megszórjuk porcukrozott őrölt dióval, 1 órán át állni hagyjuk. Megsütjük. Öntet: a tejet a cukorral megfőzzük, kihűtjük, mikor kihűlt, belekeverjük a vajat.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.